Het product

Duurzaam design

De PARKMARK is een tijdloos vormgegeven betonnen parkeervakmarkering met zowel een functionele als een esthetische functie. Dit ordenend straatmeubel is ontworpen vanuit de gedachte dat parkeermarkeringen uw parkeerterrein duurzaam moeten verfraaien.

De PARKMARK maakt uw parkeerterrein overzichtelijker, professioneler en veiliger. Bovendien geeft u met de PARKMARK een boost aan uw bedrijfsimago. Een parkeerterrein met PARKMARKS geeft namelijk een chique uitstraling waarmee u een goede indruk maakt op uw bezoekers. Zeker als u de PARKMARK aankleedt met uw bedrijfslogo en dus integreert in uw huisstijl. Juist in de combinatie functionaliteit en tijdloos design onderscheidt de PARKMARK zich van andere vaak rommelig ogende en minder veilige oplossingen.

Het materiaal

Betonelement

De PARKMARK is gemaakt van hoogsterk beton: kwaliteitsklasse C45/55. Milieuklasse XF4. De PARKMARK wordt standaard geleverd in lichtgrijs en is bestand tegen vorst, dooizouten en vocht.  
De PARKMARK past probleemloos in de bestrating van bestaande of nieuw aan te leggen parkeerplaatsen. De afmetingen van de PARKMARK zijn optimaal afgestemd op de standaardbetonklinker (210x105x80 mm). Voor asfalt of betonnen ondergronden in bijvoorbeeld parkeergarages leveren we een opdekvariant. Deze bevestigen we onzichtbaar op de ondergrond. Bij de productie maken we onder andere gebruik van een gietproces waardoor we een uitzonderlijk hoge verdichting bereiken. Het uiterlijk lijkt en voelt bijna kunststof glad aan.

Afmeting enkele PARKMARK: 1030 x 200 x 310 mm
Afmeting PARKMARK-TWIN: 1884 x 200 x 310 mm
Materiaal: Beton C45/55, milieuklasse XF4
Kleuren: Gebroken wit/ lichtgrijs (industrieel beton), gepigmenteerd (op aanvraag,
 tegen meerprijs)

Het materiaal

Tekstplaat/Tekstkap

De PARKMARK is meer dan alleen een parkeervakmarkering en een doorrijdbeveiliging. Niet alleen door zijn stijlvolle vormgeving maar ook door zijn optie tot ‘bekleding’ is de PARKMARK een absolute aanwinst als huisstijldrager.
We bekleden uw PARKMARK graag met een chique, duurzame aluminium plaat of kap waarop u uw logo, bedrijfsnaam of andere tekstaanduidingen, zoals ‘bezoekers’ of ‘gereserveerd’, aanbrengt. De plaat en de kap zijn beide gemaakt van gesublimeerd materiaal. Dit wil zeggen dat beide huisstijldragers krasvast zijn en bestand tegen atmosferische invloeden. Bovendien verliezen de letters en logo’s op het materiaal nooit hun kracht, omdat ze door de sublimatietechniek met fotografische precisie zijn weergegeven.
De aluminium plaat (model: PARKMARK De Luxe) valt via een speciale inkeping in het beton naadloos samen met het betonelement. 
De chique kap vormt een brug tussen twee Parkmarks (Model: PARKMARK Twin De Luxe) die samen voor een excellente doorrijdbeveiliging zorgen.

↓