Extra

Plaatsing

De PARKMARK past probleemloos in de bestrating van uw bestaande of nieuw aan te leggen parkeerplaatsen. De afmetingen zijn optimaal afgestemd op gebruik in de standaard betonklinker. Voor asfalt of betonnen ondergronden, in bijvoorbeeld parkeergarages, leveren we een opdekvariant. Deze verlijmen we op de ondergrond.

De PARKMARK kan door ons bij u op locatie worden geplaatst. Maar u kunt dit natuurlijk ook laten doen. Bij plaatsing van de PARKMARK houden we de hoogte uiteraard goed in de gaten; circa 13 centimeter boven de straat, dus prima afgestemd op de meest voorkomende bumperhoogte.

Levertijd

De PARKMARK heeft een snelle levertijd. Wilt u PARKMARKS zonder plaatsing, dan heeft u binnen twee dagen uw offerte binnen. Wanneer u de plaatsing van de PARKMARKS door ons laat verzorgen, ontvangt u binnen vier dagen een offerte; dit betreft eenvoudige plaatsingen (klinkerbestrating).
 Bij ingewikkelde plaatsingen brengen we eerst een bezoek aan het terrein. In dit geval ontvangt u uw offerte na circa anderhalve week.

Na definitieve order geldt het volgende voor levering (en plaatsing):

– tot 100 stuks: 4-6 weken (na opdrachtbevestiging);
– vanaf 100 stuks: 6-8 weken (na opdrachtbevestiging);
– vanaf 500 stuks: 8-10 weken (na opdrachtbevestiging).

Garantie

Op het betondeel van de PARKMARK heeft u tien jaar garantie. 
De verwachte levensduur van het betondeel van de PARKMARK is 50 jaar.

Downloaden

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden die gelden voor alle modellen van de PARKMARK.

↓